Sfeer, Sprekende fotografie, Uitstappen

Delft – Rotterdam

Tijdens het weekend van 5 en 6 november trokken we met een delegatie van zo’n 40 leden en sympathisanten op fotoweekend.

Op zaterdag was het historische Delft aan de beurt, de stad van zeevaarder Piet Hein, schilder Johannes Vermeer en natuurlijk het zeer bekende Delfts blauw. We maakten er een ochtendwandeling langs de grachten, de markt, het Prinsenhof en “Het straatje” van Vermeer. Na een lekkere lunch ging iedereen z’n eigen weg: een groepje bezocht het Vermeer Centrum, een ander trok naar de Technische Universiteit Delft. Nog een ander groepje besloot het slechte weer te ontvluchten en zich te verdiepen in de gezellige cafeetjes die Delft te bieden heeft. De dag in stijl afsluiten, deden we in Restaurant Vlaanderen waar we samen van een lekker menuutje genoten.

Na een stevig ontbijt trokken we dan op zondag naar het moderne Rotterdam. We startten er onze dag met een uniek fotomoment in het nieuwe station en maakten vervolgens een wandeling door de stad. Na de lunch in de markthallen, bezochten we de Kubushuisjes en wandelden we verder richting Erasmusbrug. Daar sloten we ons weekend af met het nemen van enkele long exposures en kwamen de regenwolken, die ons al heel het weekend parten speelden, goed van pas.

Ondanks het mindere weer, kunnen we terugblikken op een geslaagde tweedaagse vol tegenstellingen!
Bedankt aan Katrien en Ronald voor de goede organisatie en aan onze deskundige Rotterdamkenner Willem.
Hier alvast enkele knappe beelden van onze vakantiegangers:

Sfeer Sprekende fotografie Uitstappen

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

removed for sidebar -->