Sfeer, Sprekende fotografie, Uitstappen

Weekend Parijs

Zoals de traditie het voorschrijft, ging Fotovisie ook dit jaar weer op weekend en de bestemming was niet min: Parijs! Met een bus vol enthousiaste leden en niet-leden vertrokken we op zaterdag 4 november naar de stad van de liefde.

De eerste dag stond volledig in het teken van de meridiaan van Parijs: een lijn die dwars door de stad loopt, van zuid naar noord, zo’n 12 km lang is, en waarop er eind jaren tachtig zo’n 135 bronzen medaillons met de inscriptie Arago werden aangebracht. Heel wat van die plaatjes zijn intussen verdwenen, wat de zoektocht nog spannender maakte. Na zo’n inspanning volgde er natuurlijk ontspanning en dat met een gezellig dinertje. Toch konden enkelen zich niet inhouden en trokken ze er in de late uurtjes nog op uit voor wat avondfotografie, een geslaagd einde van een toffe eerste dag. 

Op dag twee ging iedereen z’n eigen weg: sommigen bezochten een museum, andere bezochten de toeristische trekpleisters en gezellig buurtjes die de stad rijk is en nog anderen konden niet weerstaan aan de lokroep van de talrijke winkels. Alles kon en alles mocht. Toen de avond viel, vertrokken 35 blije gezichten terug naar huis, met alweer heel wat leuke herinneringen op zak. Ook deze editie van het jaarlijkse fotoweekend was weer een succes te noemen!

Bedankt Katrien en Ronald voor de goede organisatie, wij kijken al uit naar het volgende weekend.

Al benieuwd naar de resultaten? Hier is alvast een voorproefje van onze tweedaagse in de lichtstad.

Sfeer Sprekende fotografie Uitstappen

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.

removed for sidebar -->